недеља, 23. март 2014.

Bakina Riznica April br.4 -Čokolada



Tema Čokolada
Čeka vas:
Dekorisanje Čokoladom
 Intervju sa Mirom Karlovački Kuglof
 16 Recepata!!!

7 коментара:

  1. Draga Vera, neizmerno ti hvala na vremenu i trudu koji si posvetila kuglofu, ali i svima nama koji sa radoscu pratimo tvoje recepte i savete. Ideja da se stvori ovako nesto sigurno ce oduseviti sve one koji tvoj rad prate godinama, ali i privuci nove ljubitelje poslastica zeljnih pravog, domaceg kolaca.

    ОдговориИзбриши
  2. Joj divote! Idem sad pogledat i ostale brojeve! :))

    ОдговориИзбриши
  3. Bravo :) Lepo je videti da na svakom koraku ima vrednih i talentovanih žena :) Uživala sam u fotografijama :)

    ОдговориИзбриши
  4. Izvini ali zašto ne mogu da preuzmem kuvarice, u stvari kada se obavi preuzimanje ne može da se otvori, ako možeš reci mi u čemu je problem. Hvala ti i pozdrav od mene.

    ОдговориИзбриши
  5. Ovi ukrasi od čokolade su fantazija! Koja je najbolja vrsta čokolade za takvo što?

    ОдговориИзбриши
  6. The higher rate of insecuritiesinsecurities is just the problem this enconomy is face right now ,and how to address should comecome from each citizens,

    ОдговориИзбриши